Też myślałem, że będę miał dużo zastrzeżeń, ale wygląda na to, że po prostu nie spieszyłeś się z pracą. Tamten post z koncepcji jest z września, więc, jeśli cztery miechy na to poświęciłeś, to rzeczywiście efekt jest świetny.
Stali niskowęglowej, która wbrew postępowi utlenienia wykazuje nie mniejszą wytrzymałość fizyczną.
Wbrew postępowi utlenienia oraz faktowi, że stale węglowe są na ogół mniej wytrzymałe na rozciąganie niż stale nierdzewne. Tak samo z wytrzymałością na oddziaływanie wysokich temperatur, gdzie o wiele szybciej stale węglowe zaczynają się rozciągać.
Obiekt nie jest uznawany za mniej istotną lokację anomalną z powodu jego powiązań z poszukiwaną Weroniką Nowińską, a zatem również z treścią jej pamiętnika, który potencjalnie wskazuje na znaczny potencjał RPC-PL-019 w kwestii poszerzania i pogłębiania wiedzy Autorytetu na temat świata anomalii.
Gdyby nie suplementy, to nie dałbym szczerze więcej niż dwa, bo nie oszukujmy się sam zabezpieczony obiekt bez tamtego drugiego dna jest mało interesujący.
W godzinach od 21:05 do 21:15 do Autorytetu wpływa 13 doniesień od lokalnych pracowników oraz z systemów zautomatyzowanej kontroli transmisji.
O jakich transmisjach mówimy i jak ta kontrola działa? Komputery decydują, czy coś jest anomalne?
Czynność ta uzasadniona jest ustaleniem, iż to z ww. miejscowości Weronika Nowińska pochodzi.
Brzmi to jakoś dziwnie. =P
Kobieta następnie sprawiła, że cała widownia zaczęła przez 30 minut unosić się w powietrzu na wysokości ok. 2 metrów.
Wyobrażam sobie minę osoby, która odpowiada za reagowanie na takie incydenty! =D "Uwaga! W Sosnowcu doszło do incydentu, wskutek którego cała widownia unosi się na wysokości 2 metrów nad podłożem!". Znudzony obserwator odpiera pod nosem: "Ech, kurwa, znów kogoś poniosło!".
Zaraz po wywołaniu powyższego zjawiska Weronika Nowińska udała się prywatnym samochodem do rodzinnego domu w Ustce, do którego dotarła w godzinach porannych dnia 6 sierpnia 2013 roku
Z ciekawości sprawdziłem. Według wujka Google z Sosnowca do Ustki jedzie się autem: 7 hr 42 min.
No i to by było naprawdę na tyle, ale mam dwa pytania. Czy Allamhara, świat mostów, admirał Melgon i "wolność" jeszcze się gdzieś pojawią? Proszę, niech to nie będzie jednostrzałowiec, bo jest w tym bardzo dużo potencjału! Drugie pytanie: z tamtego zeszytu admirała wynika, że to Weronika jest tą spadkobierczynią wolnego ludu, który strzegł "wolności", czyż nie? Jeśli tak, to czy Weronika zdaje sobie z tego sprawę?
Popraw nasze zastrzeżenia (może ktoś jeszcze coś napisze) i ode mnie masz 5. Dobra robota. Tak trzymać. =)